Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Norfri

Levonorgestrel Norfri 1,5mg tabletter 1stk

Nødprevensjonsmiddel, tas så raskt som mulig og senest innen 72 timer
Kr 189,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
531394

Produktbeskrivelse

Nødprevensjonsmiddel, tas så raskt som mulig og senest innen 72 timer

Levonorgestrel Norfri inneholder levonorgestrel og er et reseptfritt legemiddel. Levonorgestrel Norfri er et nødprevensjonsmiddel (”angrepille”) og brukes som en nødløsning for å forhindre graviditet. Levonorgestrel Norfri antas å virke ved å:*hindre eggstokkene i å frigi et egg *hindre sæd i å befrukte et egg som allerede er frigitt.Levonorgestrel Norfri kan bare beskytte deg mot å bli gravid hvis det brukes innen 72 timer etter ubeskyttet samleie. Det fungerer ikke hvis du allerede er gravid. Hvis du har enda et nytt ubeskyttet samleie etter å ha tatt Levonorgestrel Norfri (også hvis det skjer innen samme menstruasjonssyklus), vil tabletten ikke ha noen preventiv effekt og du kan igjen risikere å bli gravid. Les pakningsvedlegget før bruk.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Levonorgestrel Norfri dersom du er allergisk overfor levonorgestrel eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet.Hvis du er gravid eller har mistanke om at du er gravid. Dette legemidlet fungerer ikke hvis du allerede er gravid. Hvis du allerede er gravid, kan ikke Levonorgestrel Norfri avbryte graviditeten, Levonorgestrel Norfri er således ingen abortpille"."

For gravide og ammende

Du skal ikke bruke dette legemidlet hvis du allerede er gravid. Hvis du blir gravid selv etter bruk av dette legemidlet, er det viktig at du oppsøker lege. Virkestoffet i dette legemidlet utskilles i brystmelken. Det anbefales derfor at du tar tabletten rett etter amming og unngår amming i minst 8 timer etter administrasjon av levonorgestrel og deretter tømmer med brystpumpe i 8 timer etter inntak av Levonorgestrel Norfri. På denne måten tar du tabletten i god tid før neste mating og reduserer mengden virkestoff som barnet kan få i seg via brystmelken.

Innhold

Tablett 1,5 mg levonorgestrel, Laktosemonohydrat Maisstivelse Povidon Silika, kolloidal vannfri Vannfri kolloidal silika Magnesiumstearat

Dosering og bruk

Behandlingen består av én tablett som skal tas så fort som mulig etter ubeskyttet samleie. Den skal tas helst innen 12 timer og ikke senere enn 72 timer (tre døgn). Tidlig behandling øker effekten etter ubeskyttet samleie.

Pasientinformasjon

Varenummer
531394

Flere produkter fra Norfri

Boots Norway © 2021