Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Seagarden Marine Collagen + Vit C Jordbær 150 g

Marinkollagen fra villfanget torsk, med Vitamin C. Jordbærsmak.
Spesialpris  174,93  249,90
Varenummer
984107
  • Gratis frakt – Alle leveringsalternativ
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
  • Enkel betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps

Produktbeskrivelse

Seagarden Marine Collagen er produsert fra torskeskinn. Seagarden Marine Collagen er tilsatt acerola, en naturlig kilde til antioksidantet vitamin C som bidrar til å beskytte cellene min oksidativt stress og til normal kollagendannelse. Fra et MSC-sertifisert, bærekraftig fiskeri.

Forsiktighetsregler

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak før ikke overskrides. Rådfør deg med lege eller helsepersonell før du starter med kollagentilskudd dersom du er gravid, ammer, eller har en nyresykdom. ALLERGIRÅDGIVNING: Kan inneholde spor av fisk, skalldyr og bløtdyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk- og skalldyr- og bløtdyrallergi.

Innhold

Kollagenpeptider av hydrolysert fiskeskinn (torsk - Gadus morhua), acerola, naturlig aroma (jordbær, rabarbra), fargestoff (rødbete E162), søtstoff (steviolglykosider E960). Inneholder søtstoff. Acerola er en naturlig kilde til vitamin C.

Dosering og bruk

Anbefalt dagsdose: 5 g (1 spiseskje). Bland ut 5 g pulver i 150 ml vann eller juice, rør ut og la det stå til pulveret er oppløst. Drikkes umiddelbart

Pasientinformasjon

Les pakningsvedlegg

Boots Norway © 2021