Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Scholl

Scholl Velvet Smooth Elektronisk fotfil

Elektrisk fotfil som gjør det enkelt å file bort hard hud hjemme. Gir umiddelbart mykere føtter.
Kr 529,90
529,90/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
909710

Produktbeskrivelse

Elektrisk fotfil som gjør det enkelt å file bort hard hud hjemme. Gir umiddelbart mykere føtter.

Elektrisk fotfil med ergonomisk tilpasset håndtak som gir umiddelbart mykere hud, og som gjør det enkelt for forbruker å fjerne hard hud hjemme. Kommer nå med 2 hastigheter, og er vannavstøtende. Kommer med både Regular Coarse refill, og Dry Skin Exfoliating refill. Kan brukes til ca. 12 behandlinger før rullehodet bør byttes ut. Finnes i fire forskjellige refiller: gentle coarse, regular coarse, ekstra grov og Ultra grov.

Forsiktighetsregler

Må kun brukes på hard hud på føttene. Brukes kun på tørr (ikke våt) hud. Bruk ikke apparatet andre steder på kroppen enn på føttene. Må ikke brukes i mer enn 3-4 sekunder om gangen. Bruk ikke produktet dersom ubehag eller irritasjon oppstår. Mist ikke apparatet i vann. Produktet er ikke egnet for personer med diabetes eller dårlig blodsirkulasjon. Hold hår og klær unna apparetet når det er i bruk. Les pakningsvedlegget før bruk

Dosering og bruk

1. Skru apparatets bunn mot klokken. 2. Fjern bunnen fra apparatet og ta bort den røde isoleringsfliken. 3. Sett apparatets bunn på igjen, og skru den fast. 4. Roter skånsomt filen over den harde huden og se den døde hud forsvinne.

Varenummer
909710
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Scholl

Boots Norway © 2024