Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Derfor skal du følge myndighetens råd

Norske myndigheter har innført tiltak for at spredningen av koronasmitte i det norske samfunnet skal gå saktere og mer kontrollert. Hvorfor er det en god idé?

Dosett er et hjelpemiddel som passer for tabletter og kapsler og gir bedre oppfølging av legemiddelbruken. Se utvalget vårt

Når det snakkes om tiltakene som er iverksatt: stenging av skoler og barnehager, om virksomheter hvor nær kontakt mellom mennesker er nødvendig, gjentatte råd om å være nøye med håndhygiene og hostehygiene, å holde seg hjemme og å distansere seg sosialt nevner man at dette gjøres for å «flate ut kurven». Tiltakene som er innført er dramatiske, og har alvorlige konsekvenser for hele samfunnet vårt, både på det sosiale, økonomiske og emosjonelle plan.

 

Det er mye vi ikke vet om koronaviruset. Vi vet ikke nøyaktig hvordan det oppfører seg. Vi vet ikke hvor høy andelen døde blant de som er smittet blir, og vi vet heller ikke hvor fort denne epidemien vil være overstått, eller om det vil komme flere bølger, slik verden har sett ved flere epidemier som har herjet verden gjennom historien. Det vi vet i dag, som ikke var kjent under de store, historiske epidemiene er mye om mikroorganismene som forårsaker epidemier, om smitteveier og om måter å begrense smitte på. Vi vet også mye om hvordan infeksjoner kan bidra til å forkorte livene til de som allerede har underliggende sykdommer. Det gjør at vi kan gjøre tiltak som kan verne disse gruppene. 

 

I Norge har vi et godt helsevesen som sikrer nordmenn helsehjelp når vi trenger det. Men når de sykeste flommer inn over norske sykehus i langt høyere antall enn det sykehus og intensivavdelinger er skalert for, da får selv vi problemer. Kapasiteten blir sprengt. Det blir vanskelig å gi førstehjelp og livreddende behandling, også til de som ikke er koronasyke. Mange av oss kommer til å bli smittet av koronavirus. Mange av oss kommer til å bli syke. Noen av oss kommer til å bli alvorlig syke. Det ser ut til at et stort flertall kommer til å bli friske av seg selv, uten komplikasjoner som krever behandling. Det ser også ut til at du kan være smittet uten at du merker noe til det selv. Da kan du, helt uten å vite det, smitte andre.

 

Hold distansen! Hold deg hjemme! Vask hendene dine! Når du gjør det, bidrar du til at pasientene ikke kommer til sykehusene i så store antall at det ikke kan håndteres. Du bidrar også til at færre leger, sykepleiere og farmasøyter blir smittet. Dermed kan hjulene i helsevesenet holdes i gang. Og det trenger vi alle, uansett om vi blir koronasyke eller ikke.

AKTUELLE PRODUKTKATEGORIER

Sol, reise og livsstil
Toalettmapper
Reisestørrelser
Reisesyke

Relevante produkter

Flere råd og tips

Fakta om feber

Feber er en del av kroppens naturlige forsvarsmekanismer

Hjelp til røykeslutt

Fire av fem røykere angrer på at de begynte å røyke. Er du en av dem?

Sjekk UV-varselet her

Ultrafiolett stråling forventet i Norge. Se for hele Norden, og se våre beste tips før du går ut i solen.

Boots Norway © 2021