Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

NYHETER FRA COSMICA

GLOW SERUM

COSMICA GLOW BOOSTER er et høykonsentrert og effektivt vitamin C-serum som forsterker hudens glød, jevner ut hudtonen synlig og reduserer pigmentflekker. Den effektive antioksidanten beskytter huden mot frie radikaler. For en frisk glød.

HYDRATING SERUM

Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster er et høykonsentrert og effektivt serum som gir umiddelbar, intens og langvarig tilførsel av fuktighet dypt inn i huden.Serumet forbedrer elastisiteten, jevner ut fine linjer og styrker hudbarrieren.

RENEWING FACE OIL

Cosmica Renewing Face Oil er en unik blanding av næringsgivende, naturlige oljer, med en behagelig lett følelse. Ansiktsoljen motvirker aldring av huden og gir intensiv næring og naturlig glød. Den tilfører fuktighet, .

Bestselgere fra Cosmica


AGE DELAY

Vår mest effektive hudserie med avanserte produkter for å forsinke aldring av huden. Aktive ingredienser jobber for å øke kollagenproduksjonen, noe som forbedrer hudens elastisitet og reduserer fine linjer.

Bestselgere fra Cosmica Age Delay

Hudpleie for vintertørr hud

Boots Norway © 2021