Tar huden på alvor

Denne måneden lanserer vi den helt nye og eksklusive hudpleieserien YourGoodSkin. Serien er utviklet gjennom et samarbeid mellom hudleger, forskere og tusenvis av vanlige kvinner. YourGoodSkin er spesialutviklet for å ta vare på hudens naturlige balanse og gi en synlig sunnere hud. Serien er dermatologisk testet for bruk på sensitiv hud. Verken ingrediensene eller ferdige produkter er testet på dyr.

-Hvorfor skal jeg bruke YourGoodSkinTM?

-YourGoodSkinTM er forsket frem av våre egne eksperter. Mange kan oppleve utfordringer i huden som tørrhet, blankhet, urenheter og utbrudd eller tap av glød. YourGoodSkinTM inneholder ingredienser som beskytter huden og forbedrer hudens tekstur, gir en jevnere hudtone og mer glød. Serien har både en base av produkter for daglig hudpleie til alle hudtyper og spesialprodukter som brukes mot problemer som urenheter, men som samtidig er skånsomme og tar hensyn til hudens balanse. Slik gir serien deg komplett hudpleie for dine behov. Det er rett og slett en serie for deg som ønsker sunnere hud.


-Hva er nytt med denne serien?

- Serien er utviklet i samarbeid med tusenvis av kvinner for å takle de utfordringene vi alle opplever. Vi har samlet deres historier om egen hud og hvordan den oppfører seg og tatt deres ønsker for sine hudpleieprodukter på alvor. Det er ganske mye forlangt av hudpleieprodukter å skulle løse de daglige problemene, men med YourGoodSkinTM har vi en serie som er laget for å takle utfordringene mange møter.


Hvilke produkter bør jeg begynne med?

-Serien inneholder gode basisprodukter som alle hudtyper kan bruke daglig. Har du utfordringer du særlig ønsker å jobbe med finnes det spesialprodukter. Begynn med å velge renseprodukt tilpasset din hud. På nyrenset hud anbefaler vi at du bruker Skin Balancing Concentrat, som er selve stjerneproduktet i serien. Dette serumet er utviklet for å balansere og forbedre hudens tilstand, uansett hudtype, og gir deg: Bedre tekstur, jevnere hudtone, glød, økt fuktighetsnivå, og redusert blankhet. Over serumet velger du det fuktighetsproduktet som passer din hud best.


Hvordan vet jeg hvilke produkter jeg skal velge?

-Når du velger ansiktspleie er det viktig å ta hensyn til hudtypen din og den tilstanden huden din er i. YourGoodSkinTM er testet for bruk selv for sensitiv hud, og det du skal tenke på er om du har spesifikke utfordringer du ønsker å ta tak i, slik som blank hud eller urenheter.


Balancing Skin Concentrate

Hovedproduktet i YourGoodSkinTM- serien er Balancing Skin Concentrate – et serum som inneholder blant annet antioksidanter fra grønn te og vitamin C. Balancing Skin Concentrate gjenoppretter balansen i huden, og over 20 kliniske studier viser at serumet gir synlig forbedret hud på kun 28 dager.

Aktuelle produkter

YourGoodSkin Balancing Skin Concentrate 30 ml Før 229,-

259,90

YourGoodSkin ProVitamin Overnight Cream 50 ml

154,90

YourGoodSkin Anti-Oxidant Day Cream 75 ml spf 30

149,90

YourGoodSkin Refreshing Face Wash 150 ml

104,90


Lik, Følg eller Del på sosiale medier