Funkygines favoritter

No7 får du kun på Boots.no og hos Boots Apotek!

Den norske influenceren og personlige treneren Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som Funkygine deler sine favoritter fra No7! Nå som høsten har ankommet opplever du kanskje tørr hud og mindre glød. Se Jørgines favorittprodukter og les tips til hudpleie i høst her!

 

«Jeg liker å holde det enkelt når det kommer til hudpleie. Ikke for mange produkter og at de er lette å forstå seg på. Jeg er kjempefornøyd med No7 og føler at jeg finner alt jeg trenger i samme serie.»  - Jørgine Massa Vasstrand

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum 30 ml

425,90

No7 Protect & Perfect Intense Advanced dagkrem 50 ml

367,90

No7 Protect & Perfect Intense Advanced nattkrem 50 ml

377,90

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum dukmaske

63,90

1. Plei huden i dybden

Bevar gløden ved å bruke et serum. Visste du at av alle hudpleieprodukter er serum det aller mest effektive? Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden. Snakk om å pleie huden i dybden! Opplev synlig yngre hud med beskyttende og gjenopprettende No7 Protect & Perfect Intense ansiktsserum. Huden ser yngre ut etter kun 2 uker, og etter 4 uker er synligheten av dypere linjer og rynker redusert.

2. Dagkrem, nattkrem eller begge?

Tilførsel av fuktighet er en viktig del av pleierutinen for ansikt. Bruk av dagkrem eller  nattkrem etter rensing av huden har mange gunstige effekter. Ansiktskremens oppgaver er å gi huden næring, fukt og beskyttelse. Fuktighetskremen kan også  inneholde ingredienser som forebygger og reduserer synligheten av aldringstegn,  solfaktor, farge, lysreflekterende pigmenter og andre innholds- stoffer med ulike effekter på huden. No7 Protect & Perfect Intense Advanced Day Cream og No7 Protect &  Perfect Intense Advanced Night Cream er bestselgere! De reduserer synligheten av linjer og rynker som man gjerne får i 35-45 års alderen, og bidrar til å forebygge utviklingen av nye.


3. Luksus i hverdagen

Ro ned med en deilig dukmaske som garantert vil gi deg følelsen av spa - selv om du er hjemme! No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum dukmaske er både effektiv og superenkel å bruke. Masken er serum-boostet og vil gjøre underverker for både ansikt og hals.

Se de andre seriene til No7 her