Den svenske TV-stjernen og influenceren Bianca Ingrosso har brukt Cosmica sine produkter lenge.
Nå har hun valgt ut noen av sine absolutte favoritter som vi nå har på TILBUD så du kan teste selv!

”Här har ni mina absoluta favoriter från Cosmica. Jag använder dem varje dag och de håller mig återfuktad hela dagen!”


Cosmica Sensitive Balance Face Micellar Cleansing Gel u/parf 200 ml Før: 139.90

97,93

Cosmica Face Renewing Oil 30 ml Før: 242.90

170,03

Cosmica Sensitive Balance Face Fluid Uparf 50 ml Før: 179.90

125,93

Cosmica Sensitive Balance Face Cream Uparf 50 ml Før: 179.90

125,93

SLIK BRUKER DU PRODUKTENE:

1. Rens

Cosmica Sensitive Micellar Gel er en skånsom og kjølende rensegel som effektivt rengjør ansikt, øyne og lepper samtidig som den beroliger og tilfører huden fuktighet. Rensen kan vaskes av med vann eller enkelt tørkes bort. Brukes morgen og kveld.2. Olje

Påfør en nærende olje for å tilføre fuktighet i dybden. En tørr hud trenger først og fremst fuktighet for å ha det bra, noe en olje gir. En ansiktsolje motvirker også aldringstegn og gir huden glød.


3. Fuktighet

Cosmica Sensitive Face Fluid er en lettere krem for normal til kombinert sensitiv hud. Fluid inneholder i tillegg til hyaluronsyre, pantenol og prebiotika, også E-vitamin som pleier og beskytter huden. Fluid tetter ikke porene og reduserer rødhet og irritasjon.Cosmica Sensitive Face Cream er en mild, nærende og beroligende ansiktskrem med rik konsistens som passer for tørr til meget tørr sensitiv hud. Kremen er også perfekt for alle hudtyper i vinterhalvåret når klimaet er kaldere og huden trenger ekstra næring og mykgjørende oljer. Kremen inneholder Nordic Canola Oil som gir næring og fukter i dybden.