NEXCARE COLDHOT RYGG/MAGE S/M

Nexcare™ ColdHot Rygg- og magebelte er vår gel-kompress for naturlig smertelindring. Den er giftfri, 99 % biologisk nedbrytbar og trygg for alle i familien. Den kan brukes kald eller varm.
 530,00
Varenummer
817037
  • Fri frakt  
  • Rask leveranse eller klikk og hent i apotek
  • Alltid gode tilbud

Produktbeskrivelse

Nexcare™ ColdHot Rygg og magebelte lindrer rygg og magesmerter ved menstruasjon, graviditet/fødsel, ryggprolaps etc. Gel kompress kan brukes kald eller varm for rask lindring. Beltedesignet gjør at kompressen kan påføres komfortabelt og sikkert på rygg eller mageområdet, mens det beskyttende overtrekket har et lag med Thinsulate™ stoff som bidrar til å opprettholde en konstant temperatur lenger. Oppbevar det i kjøleskapet eller fryseren og bruk det som et kaldt omslag umiddelbart for å dempe hevelser, betennelser og smerter, eller varm det opp i mikrobølgeovnen eller med varmt vann for smertelindring og avspenning av muskelkramper Det kan brukes under graviditet og fås i to størrelser.

Dosering og bruk

Brukes til kjøling/varming av områder for å redusere smerte på større områder som mage og rygg. Kan også brukes andre steder på kroppen ved forstuvninger, overtråkk, leddsmerter ved artritt etc.

Boots Norway © 2021