Remisoft Vaginal Fuktighetskrem 50g

Vaginal fuktighetskrem, hormonfri. Ved ubehag på grunn av tørrhet i skjede og ytre intimområder.
 208,90
Varenummer
972397
  • Fri frakt  
  • Rask leveranse eller klikk og hent i apotek
  • Alltid gode tilbud

Produktbeskrivelse

Ved ubehag på grunn av tørrhet i skjede og ytre intimområder (følelse av tørrhet, brennende følelse, smerter ved samleie eller kløe) som kan oppstå for eksempel ved overgangsalder. For lindring ved samleie. Den er hormonfri (uten østrogener) og kan derfor også brukes i kombinasjon med hormonbehandling. Remisoft® inneholder hamamelis-vann, et dampdestillat av friske kvister og løv av virginiatrollhassel (Hamamelis virginiana L.).

Forsiktighetsregler

Hvis symptomene som er forårsaket av tørrhet er mer uttalte bør du snakke med legen din først. Remisoft® må ikke brukes dersom du er allergisk eller overfølsom overfor noen av innholdsstoffene. Bruk ikke kremen rett etter barnefødsel. Bruk heller ikke kremen hvis du har en betennelse i skjeden (f.eks. soppinfeksjon). Snakk med legen din hvis dette er tilfellet. Ikke bruk produktet hvis tuben eller applikatoren er skadet, eller hvis kremen har endret utseende. Informer produsenten hvis dette er tilfellet.

For gravide og ammende

Det mangler data for bruk av Remisoft® ved graviditet og amming. Ønsker du å bruke Remisoft® under graviditet bør du, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke bruke applikatoren for å få kremen på plass i skjeden. Bruk i stedet en ren finger og før på plass en ca. 2 cm lang stripe med krem i skjeden. Bruk ikke kremen rett etter barnefødsel. Oppbevar Remisoft® utilgjengelig for barn.

Innhold

Aqua, octyldodecanol, cetearyl alcohol, polysorbate 60, hamamelis virginiana water, cetyl palmitate, sorbitan stearate, sodium lactate, benzyl alcohol, lactic acid. Remisoft® inneholder ingen fargestoffer eller parfyme.

Dosering og bruk

For symptomer i skjedeåpningen og i ytre intimområder, bruk en ren finger til å påføre og smøre kremen utover; en 0,5 cm stripe med krem. Med bruk av medfølgende applikator: 2,5 g krem. Les pakningsvedlegget før bruk.

Boots Norway © 2021